МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 12.10.2017, Мосул(МИА/ЕПА)
Продолжуваат борбите за целосно ослободување на Мослул од рацете на ИД. Ирак, 12 октомври 2017.

Назад до Фото сервис