МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 17.10.2017, Офелија во Ирска(МИА/ЕПА)
Човек шета по плажа во очекување на бурата Офелија во Клер, Ирска, 16 октомври 2017.

Назад до Фото сервис