МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 18.10.2017, првиот 3Д мост(МИА/ЕПА)
Првиот целосно 3Д печатен велосипедски мост беше инсталиран во Гемерт, Холандија, 18 октомври 2017.

Назад до Фото сервис