МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 20.10.2017, Кружниот тек Ал-Маин по ослободувањето на градот Рака(МИА/ЕПА)
Кружниот тек Ал-Маин по ослободувањето на градот Рака, Сирија, 18 октомври 2017 год.

Назад до Фото сервис