МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 24.10.2017, Кинески хостеси(МИА/ЕПА)
Хостеси ги фрлаат своите шапки во воздух за време на конгресот на Комунистичката партија на Кина, Пекинг, 24 октомври 2017.

Назад до Фото сервис