МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 26.10.2017, Тунел од цвеќиња(МИА/ЕПА)
Тунел од цвеќиња долг 400 метри на цветниот пазар во Банког, Тајланд

Назад до Фото сервис