МИА Македонска информативна агенција
Фото на денот
Скопје, Македонија, 02.11.2017, Кашмир(МИА/ЕПА)
Лоткар на зајдисонце во езерото Дал, Кашмир, 02 ноември 2017.

Назад до Фото сервис