МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 12.01.2015, Возење без панталони во јавниот сообраќај низ Европа. 12 јануари 2015.(МИА/ЕПА)
Ден без панталони

Назад до Фото сервис