МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 27.04.2015, Голем земјотрес во Непал(МИА/ЕПА)
Голем земјотрес во Непал (вознемирувачки фотографии)

Назад до Фото сервис