МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 13.05.2015, Непал, уште два нови големи земјотреси ја погодија земјата којашто само пред една недела имаше над 8000 жртви од земјотрес.(МИА)
(Вознемирувачко) Непал уште се тресе.

Назад до Фото сервис