МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 02.07.2015, Деновиве топлотен бран ја зафати Западна Европа(МИА/ЕПА)
Топлотен бран ја зафати Западна Европа

Назад до Фото сервис