МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 04.09.2015, Кина прослави 70 години од победата над Јапонија (МИА/ЕПА)
Кина прослави 70 години од победата над Јапонија

Назад до Фото сервис