МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 30.10.2015, Фестивал на ловот, „Салбурун“ во Боконбаево, Киргистан.(МИА/ЕПА)
Фестивал на ловот, „Салбурун“ во Боконбаево, Киргистан.

Назад до Фото сервис