МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 06.11.2015, Националните костими на Изборот за меѓународна убавица 2015 кој се одржува во Токио(МИА/ЕПА)
Меѓународна убавица 2015 во Токио

Назад до Фото сервис