МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 24.11.2015, Трет Вашоку натпревар за традиционални јапонски Јадења во Токио(МИА/ЕПА)
Светски Вашоку предизвик 2015

Назад до Фото сервис