МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 30.08.2016, 10-ТО СЛАВЕЊЕ НА ПИРЕЈОТ, Слоештица, Демир Хисар, 28 август 2016.(МИА/Ирена Андреевска и Воскресија Андреевска)
10-ТО СЛАВЕЊЕ НА ПИРЕЈОТ

Назад до Фото сервис