МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 02.12.2016, Бодиспектра е фестивал за цртање по тела се одржува секој декември во Кејп Таун, ЈАР. (МИА/ЕПА)
Бодиспектра фестивал

Назад до Фото сервис