МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 17.11.2017, Чадна завеса, дел од показната вежба на специјалната единица на АРМ „Волци“(МИА/Ивана Батев)
Шарени маглини
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис