МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 20.11.2017, Работилница за изработка на секс(и) играчки од употребена гума и метални делови во рамки на годинешната Европска недела на тестирање за ХИВ што ја одбележува ХЕРА(МИА/Ивана Батев)
Рециклиран накит
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис