МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 23.11.2017, Жителите на Скопје веќе ги надминале максимално дозволените денови во кои може да бидат изложени на високи концентрации на ПМ10 четички во воздухот(МИА/Ивана Батев)
Воздухот што го дишеме
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Декември

Назад до Фото сервис