МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 01.01.2018, Граѓаните на Скопје на полноќ го прославија доаѓањето на 2018та година(МИА/Ивана Батев)
Огнометно Скопје

Назад до Фото сервис