МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 18.02.2018, Работа како тим, постојана спремност, постојана надградба, психофизички тестови и секојдневни обуки. За да стигнеш до ЕСЗ „Тигар“ е огромен предизвик, да останеш таму треба навистина да сакаш. (МИА/Ивана Батев)
Ден со тигрите

Назад до Фото сервис