МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 03.03.2018, Ретвитни Оброк е граѓанска иницијатива која готви и споделува храна за бездомници и социјално загрозени лица (МИА/Ивана Батев)
Ретвитни Оброк

Назад до Фото сервис