МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 08.03.2018, Жена не е само една спектакуларна работа, секоја е исклучителна и различна, со своја приказна (МИА/Ивана Батев)
Жена не е само една

Назад до Фото сервис