МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 01.04.2018, „Априлијада 2018 - Скопје се смее“(МИА/Фросина Насковиќ)
„Априлијада 2018 - Скопје се смее“

Назад до Фото сервис