МИА Македонска информативна агенција
Фотосторија
Скопје, Македонија, 22.04.2018,  Акција за чистење на езерото Козјак, по повод Денот на планетата Земја(МИА/Фросина Насковиќ)
Акција за чистење на езерото Козјак

Назад до Фото сервис