МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.01.2013 , Тодоров во Клиника за токсикологија(МИА/иб)
Министерот Никола Тодоров се сретна со дежурните лекари од Клиниката за токсикологија, Ургентниот центар и Хируршката клиника Св. Наум Охридски по повод состојба со пациентите за време на новогодишната ноќ
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември