МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.02.2013 , Средба Трајко Вељаноски- Теохарис Лалакос(МИА/фн)
Средба на претседателот на Собранието на РМ Трајко Вељаноски со новоименуваниот шеф на Канцеларијата за врски на Република Грција во Македонија, амбасадорот Теохарис Лалакос
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември