МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.09.2013 , Средба Љупчо Димовски-Мирко Шаровиќ(МИА/фн)
Работен состанок на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Димовски со министерот за надворешна трговија и економски односи на Босна и Херцеговина Мирко Шаровиќ
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември