МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.05.2014 , Донација за Институтот „Конфуциј“(МИА/Фросина Насковиќ)
Mинистерот Спиро Ристовски и ректорот на УКИМ Велимир Стојковски во посета на Институтот „Конфуциј“ по повод доделување донација од Централната управа на Институтите „Конфуциј“ од НР Кина
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември