МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.06.2014 , Трајко Вељаноски - Чарлс Едмонд Гарет(МИА/Ивана Батев)
Средба на претседателот на Собранието на РМ Трајко Вељаноски со новоименуваниот амбасадор на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска во Македонија Чарлс Едмонд Гарет
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември