МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
03.06.2014 , Благодарници за пожарникарите(МИА/Ивана Батев)
Градоначалникот Коце Трајановски им додели благодарници на пожарникарите од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје кои учествуваа во спасувањето и извлекувањето на настраданите од поплавите во Србија и Босна и Херцеговина
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември