МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.01.2015 , Трајановски и Георгиевски пуштија во употреба пешачка патека и осветлување (МИА/Дарко Попов)
Градоначалникот Коце Трајановски и директорот на ЈП за државни патишта Љупчо Георгиевски пуштија во употреба пешачка патека и осветлување во Батинци
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември