МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
06.01.2015 , Коледари кај семејството на претседателот(МИА/Ивана Батев)
По повод Бадник и коледарските обичаи учениците од второ одделение при Државниот музичко-балетски училишен центар „Илија Николовски-Луј“ ја посетија резиденцијата на претседателот Ѓорге Иванов
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември