МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.03.2015 , Договор за соработка меѓу МИА и ФЕНА(МИА/ФЕНА)
Директорите на Македонската информативна агенција - МИА Љупчо Јакимоски и на Федералната новинска агенција - ФЕНА во БиХ Фарук Бориќ потпишаа договор за соработка меѓу двете агенции
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември