МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.04.2015 , Меморандум за соработка во Штип(МИА)
Министерката Елизабета Канческа-Милевска, градоначалникот на Штип Илчо Захариев и претседателот на Управниот одбор на Фондот на холокаустот на Евреите во Македонија Пепо Леви потпишаа Меморандум за соработка
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември