МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
04.05.2015 , Обраќање на Марк Оте(МИА/Дарко Попов)
Обраќање на директорот на Кралскиот институт за меѓународни односи на Кралството Белгија Марк Оте на тема „Дипломатијата на партнерства: значењето на сојузите и стратешки партнерства на големите сили“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември