МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
04.05.2015 , Средба Трајко Вељаноски со Ерл Померој(МИА/Дарко Попов)
Средба на Претседателот на Собранието Трајко Вељаноски со Делегација на Комисијата за Демократско партнерство од Конгресот на САД предводена од Ерл Померој, поранешен американски конгресмен
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември