МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
05.05.2015 , Вицепремиерот Бесими организира ЕУ појадок(МИА/Ивана Батев)
Вицепремиерот за европски прашања Фатмир Бесими по повод 9 Мај, организира ЕУ појадок со амбасадорите на земјите членки на ЕУ и поранешните вицепремиери за европски прашања
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември