МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
18.06.2015 , Вицепремиерот Бесими на средба со претставничката на ЕУ за надворешна политики и безбедност Могерини (МИА)
Вицепремиерот за евроинтеграции Фатмир Бесими се сретна со високата претставничката на ЕУ за надворешна политики и безбедност Федерика Могерини
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември