МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.09.2015 , Средба на Бесими со Дезир(МИА/Дарко Попов)
Средба на заменик-претседателот на Владата за европски прашања Фатмир Бесими со Делегација на Министерството за надворешни работи и меѓународен развој на Франција, предводена од државниот секретар за европски прашања Арлем Дезир
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември