МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.09.2015 , Нови и реконструирани училишта во о. Шутка(МИА/Ивана Батев)
Премиерот Никола Груевски присуствуваше на пуштањето во употреба на новото средно училиште „Шаид Јусуф“ и доградените основни училишта „Браќа Рамиз и Хамид“ и „26 Јули“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември