МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.11.2015 , Плоча во чест на Св. Кирил и Методиј во базилика во Рим(МИА)
Претседателот Ѓорге Иванов присуствуваше на свеченото откриевање плоча во чест на Св. Кирил и Методиј во базиликата „Санта Марија Маџоре“ во Рим
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември