МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
02.12.2015 , Иванов ги прими акредитивните писма од Норвешка(МИА)
Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов ги прими акредитивните писма на новоименуваниот aмбасадор на Кралството Норвешка за Република Македонија, со седиште во Белград, Арне Санес Бјорнстад
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември