МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.09.2016 , Состанок за прогресот од барањата на граѓаните (МИА/Ивана Батев)
Претседател на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски присуствуваше на состанок на кој се разгледува прогресот на решавање на барањата на граѓаните кои произлегоа од теренските посети кои се реализираат
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември