МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.01.2017 , Трајановски и Тодоров го посетија првото бебе во 2017 (МИА/Град Скопје)
Градоначалникот Коце Трајановски и министерот за здравство Никола Тодоров во ЈЗУ Специјална болница за гинекологија и акушерство „Мајка Тереза“ - Чаир го посетија првото бебе кое се роди во Новата 2017 година
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември