МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
04.01.2017 , Средба за мерки за заштита од најавениот студен бран(МИА/Фросина Насковиќ)
Министерот за труд и социјална политика Ибрахим Ибрахими на средба со директорите на меѓуопштинските центри за социјална работа за мерките коишто треба да бидат преземени за заштита на бездомните и на старите лица поради најавениот студен бран
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември