МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
10.01.2017 , Тодоров во ЈЗУ „Св.Наум Охридски-Скопје“ (МИА/Ивана Батев)
Министерот и вицепремиер Никола Тодоров во посета на реконструкцијата во ЈЗУ-Универзитетска Клиника по Хируршки Болести „Св.Наум Охридски-Скопје“
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември