МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.03.2017 , Средба на Попоски со нерезидентниот амбасадор на Данска Лиселот Плеснер(МИА/Дарко Попов)
Средба на МНР Никола Попоски со нерезидентниот амбасадор на Кралството Данска за РМ, со седиште во Виена, Лиселот Плеснер
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември