МИА Македонска информативна агенција
Фото сервис
01.06.2017 , МНР Димитров со амбасадорите и дипломатскиот Синдикат(МИА/МНР)
Средба на МНР Никола Димитров со амбасадорите на Република Словенија и на Република Хрватска, Н.Е.д-р Милан Јазбец и Н.Е. г-ѓа Даниела Баришиќ и Извршниот одбор на Синдикатот на Македонската дипломатска служба.
2018: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември
2017: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2016: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2015: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2014: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2013: Јануари, Февруари, Март, Април, Мај, Јуни, Јули, Август, Септември, Октомври, Ноември, Декември
2012: Ноември, Декември